در رابطه بالا ، اختلاف دمای یک گره بالاتر از وجه دما ثابت وخود وجه دما ثابت است. نیز فاصله یک گره بالاتر از وجه دما ثابت با خود وجه دما ثابت است که در این مساله برابر ۸ /۰ میلیمتر است. Tm دمای متوسط سیال(دمای بالک) در هر مقطع عرضی از کانال است که با تعریف یک صفحه در مقطع عرضی بدست می ­آید.TS نیز دمای سطح دماثابت(صفحه داغ) است که برابر ۳۲۰ کلوین می­باشد.
از ۱۱ ضریب انتقال حرارت جابجایی بدست آمده برای ۱۱ نقطه میانگین گرفته و با بهره گرفتن از عدد بدست آمده ناسلت میانگین را بدست می­آوریم.
دانلود پایان نامه - مقاله - پروژه
روش دوم:
مستقیما از طریق معادله ارائه شده در کتاب انتقال حرارت اینکروپرا برای ضریب انتقال حرارت جابجایی متوسط در حالت دمای ثابت سطح، ابتدا ضریب انتقال حرارت جابجایی متوسط و سپس ناسلت میانگین را بدست آوریم:

 

(۴-۷)  

اختلاف دمای لگاریتمی نیز در رابطه بالا بصورت زیر بدست می ­آید:

 

(۴-۸)  

پس از بدست آوردن ضریب انتقال حرارت جابجایی متوسط، داریم:

 

(۴-۹)  

با توجه به مطابقت کامل نتایج هر دو روش، به دلیل سهولت روش دوم، از این روش استفاده کرده و کلیه روابط مورد نیاز را بدست می­آوریم.
ابتدا محاسبات را برای قطر نانوذره ۸۰ نانومتر و نسبت شارهای متفاوت انجام می­دهیم:
نمودار توزیع ضریب انتقال حرارت جابجایی و عدد ناسلت بر روی صفحه داغ و در حالت rq=1 و dp=80 برای نمونه در شکل (۴-۷) آورده شده است:

شکل(۴-۷): توزیع ضریب انتقال حرارت جابجایی بر روی صفحه داغ و در حالت rq=1 و dp=80
برای توزیع ناسلت بر روی صفحه داغ و در حالت rq=1 و dp=80 نیز در شکل (۴-۸) داریم:

شکل(۴-۸): نمودار توزیع عدد ناسلت بر روی صفحه داغ و در حالت rq=1 و dp=80
جداول مربوط که با بهره گرفتن از داده ­های آن، شکل (۴-۷) و (۴-۸) حاصل شد، بصورت زیر است. در ضمن Tm، دمای میانگین توده سیال در هر مقطع و Tn، دمای یک گره بالاتر از وجه دما ثابت و وجه دما ثابت نیز TS=320 K است. با بهره گرفتن از رابطه (۴-۶)، ضریب انتقال حرارت جابجایی و سپس عدد ناسلت را بدست می­آوریم.
جدول(۴-۵): ضریب انتقال حرارت جابجایی و عدد ناسلت بر روی صفحه داغ(وجه کف با دمای ثابت)، در حالت rq=1 و dp=80 برای سیال آب خالص

 

Nu h Tm Tn Z(m)
۱۰ ۷۶۱
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...